Spreken

U leest het goed. Tegenwoordig probeer ik niet alleen al schrijvend de taboes te doorbreken. Door een reeks toevalligheden kreeg ik al verschillende keren de kans om mijn ervaring te delen met jongeren, hun ouders en hulpverleners. Die eerste keren  voor een groep waren onwennig, maar ik word steeds zelfzekerder in mijn rol als spreker. Ik durf zelfs te zeggen dat ik het graag doe!

Mijn verhaal zelf raakt verschillende thema’s. Wanneer er geen specifieke vraag is, vertel ik voornamelijk over de evolutie van mijn kwetsbaarheden en de manieren waarop ik oplossingen heb gezocht. Ik focus minder op ingrijpende levensgebeurtenissen en diagnoses, omdat dit voor mij niet de essentie is van mijn verhaal. Belangrijker vind ik mijn ervaringen binnen de hulpverlening en de tips en tricks die mij geholpen hebben op mijn weg naar herstel.

Uiteraard heb ik ook wel ervaring met specifieke thema’s en diagnoses. Indien u hier meer informatie over wenst, kan u mij vrijblijvend contacteren via carrijnmerel@gmail.com. Ook informatie over boekingen kan verkregen worden via dat adres.